Contact

Wil je meer weten over onze producten of werkwijze, of heb je een andere vraag over Lokale Bloemetjes? Kijk eerst eens op bij onze veelgestelde vragen, misschien heb ik jouw vraag al beantwoord! Kom je er niet uit, stuur dan een mailtje naar info@lokalebloemetjes.nl of vul het contact formulier hieronder in en ik zal je zo snel mogelijk helpen!  

Contact opnemen

Maak er een stralende dag van

Route beschrijving

Onze adres is Nico Broekhuysenweg 22, 1067 HT Amsterdam. De pluktuin is te vinden op het terein van de MijnStadstuin in de Tuinen van West.

Lijn 21 vanaf Centraal Station en lijn 60 vanaf Sloterdijk brengen je naar de halte Aalbersestraat. Vanaf daar is het 15 minuten lopen, via deze route. 

Het dichtsbijzijnde station is Halfweg-Zwanenburg, en vanaf daar is het een wandeling van 2.2 km. De route kan je hier vinden. Reis je via CS of Sloterdijk, zie dan hierboven hoe je het snelste bij ons komt. 

Hiernaast kun je onze locatie op Google Maps zien. Deze kan je gebruiken om de route te bepalen vanaf jouw locatie!

Veelgestelde vragen

Misschien! Wil je alleen een bosje of twee komen plukken dan heb je geen afspraak nodig. Onze jij-plukt bloementuin is helemaal self-service: tijdens het seizoen en binnen onze openingstijden ben jij altijd welkom.

Wil je langskomen voor grotere hoeveelheden? Laat het ons dan alsjeblieft eerst via telefoon of mail weten zodat wij kunnen kijken naar de beschikbaarheid.

Scharen, water, bindmateriaal en pluk vazen staan voor je klaar. Het hoeft niet maar we adviseren je om een container mee te nemen om je bloemen mee naar huis te nemen. Wij hebben water om je container te vullen.

In de pluktuin:
Bij ons reken je af per gevulde vaas. Als je klaar bent met plukken kun je bij een van onze medewerkers of bij de zelf-service je bloemen contant, met PIN of via een Tikkie afrekenen.

Online:
Wij accepteren betalingen via iDeal, kredietkaarten en PayPal.

Wij bieden een ruim assortiment van eenjarige en vaste planten om van te plukken. Bij ons vindt je altijd genoeg variatie in de bloei. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op.

We zijn (nog) niet “gecertificeerd biologisch”, maar we volgen wel de biologische richtlijnen en maken geen gebruik van chemische pesticiden, herbiciden en meststoffen.

Neem dan contact met ons op en we zullen je z.s.m. helpen

Wat is dit leuk! Bloemen plukken bij de buurvrouw voor het eerste bruidspaar dat bij ons (om de hoek, bij de freelodges) komt logeren... Het kan toch niet romantischer? Wat een gave tuin heb je, Sarai!

– Mariska

Samenwerken

Wil je contact met ons opnemen voor zakelijke doeleinden? Stuur een mail door hier boven op de link te klikken en we zullen zo snel mogelijk kijken wat de mogelijkheden zijn.

Stay Blooming!

STAGES & WERK

Op zoek naar een stageplek of wil je als vrijwilliger in de tuin helpen? Wij kunnen de hulp goed gebruiken en zijn een erkend leerbedrijf.