Pluktuin

Kom in onze betoverende pluktuin genieten van alle kleuren en geuren die de natuur ons schenkt. Onze bloemen wachten op je! 

Hoe werkt het?

Als je bij ons aankomt, krijg je een schaar en een vaas die je kan vullen met water. Daarmee ga je de bloementuin in, en je komt er pas uit als je vaas tot aan de rand gevult is met verse snijbloemen! Je kunt ervoor kiezen om de bloemen los mee te nemen of in te binden met onze duurzame verpakkingsmaterialen. Scharen, bindmaterialen en andere benodigdheden kan je vinden ins ons self-service bloemenstation. Voor je gaat kan je bij ons betalen via PIN, overboeking, Tikkie of gewoon contant (wel gepast alsjeblieft)! 

Handig om te weten: wij zijn niet altijd aanwezig in de pluktuin (door onze ruime openingstijden is dit niet altijd haalbaar). In het bloemenstation kan je daarom alles van bloem tot betaling helemaal zelf regelen. Weet je van te voren al dat je ons nodig hebt? Laat het ons dan eerst even weten!

openingstijden

  • Maandag – Gesloten
  • Dinsdag – Gesloten
  • Woensdag 10:00 – 18:00
  • Donderdag 10:00 – 18:00
  • Vrijdag 10:00 – 18:00
  • Zaterdag 10:00 – 18:00
  • Zondag 10:00 – 18:00
  •  
  • Open van Juni t/m Oktober

Prijzen

Bij ons weet je precies waar jouw veldboeket vandaan komt, hoe deze gekweekt is en waarom je een eerlijke prijs betaalt voor de bloemen. 

Lijkt het je leuk om vaker bloemen te plukken in de pluktuin? Probeer een van onze bloemetjes-abonnementen. Daarmee geniet je elke of om de week van zowel de tuin als een kleurrijk thuis.

Vorige week met mijn kleuters bloemen gaan plukken. Allerlei hebben zich waanzinnig vermaakt en mama heeft prachtige bloemen gehad. Geweldig uitje! Alleen jammer dat het de gulzigheid in de mens naar boven haalt... veel te mooie bloemen! ​

– Melek

Locatie verhuur

In het midden van de pluktuin – omringd door bloemen – staat een lange tafel op een grasveldje. Dit idyllische stukje kan per halve of hele dag gehuurd worden voor workshops of kleinschalige evenementen zoals een babyshower, vrijgezellenfeest of lunch met dierbaren. Vanaf €100 per dag deel. Hiervoor mag je onze tafels, stroom, water, en koelkasten gebruiken. Daarnaast wordt de tafel versierd met onze prachtige bloemen en krijg je onbeperkt karaffen water en eetbare bloemetjes. 

We bieden ook kant een klare pakketten aan inclusief bloemen plukken en workshops. Meer informatie op aanvraag.

Handig om te weten: anderen willen ook graag plukken, dus de rest van de pluktuin blijft wel gewoon open. 

Fotoshoot

Deze zee aan bloemen is de perfecte locatie voor jouw commerciële fotoshoot of opname. Wil je graag een prachtige scene vol kleuren? Neem contact met ons op en samen kijken we wat de mogelijkheden zijn. 

Wil je gewoon wat mooie amateur foto’s maken tijdens het plukken? Dat kan natuurlijk altijd! 

Indien je foto’s voor ons wilt maken of voor een publicatie over ons, staan wij daar altijd voor open. Op die manier kunnen nog meer liefhebbers van onze pluktuin genieten. 

Handig om te weten: anderen willen ook graag plukken, dus de rest van de pluktuin blijft wel gewoon open. 

Always keep blooming!

Route beschrijving

Onze adres is Nico Broekhuysenweg 22, 1067 HT Amsterdam. De pluktuin is te vinden op het terein van de MijnStadstuin in de Tuinen van West.

Lijn 21 vanaf Centraal Station en lijn 60 vanaf Sloterdijk brengen je naar de halte Aalbersestraat. Vanaf daar is het 15 minuten lopen, via deze route. 

Het dichtsbijzijnde station is Halfweg-Zwanenburg, en vanaf daar is het een wandeling van 2.2 km. De route kan je hier vinden. Reis je via CS of Sloterdijk, zie dan hierboven hoe je het snelste bij ons komt. 

Hiernaast kun je onze locatie op Google Maps zien. Deze kan je gebruiken om de route te bepalen vanaf jouw locatie!