Pluktuin

Bloemetjes plukken in de grootste pluktuin van Amsterdam. Rustgevend in je eentje en een leuk uitje met vrienden of familie. Daarnaast kun je altijd komen kijken om zelf te zien hoe de bloemetjes op een natuur inclusieve manier gekweekt worden.

 

Hoe werkt het?

Prijzen & afrekenen

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet nodig om een afspraak te maken als je wilt komen plukken. Onze pluktuin is helemaal self-service, dus je kan alles van het plukken tot en met het afrekenen zelf doen. We zijn open van woensdag tot en met zondag van 10.00-18.00 uur.

In ons bloemen station kan je alleen afrekenen via QR-code of gepast contant!

Het is geen probleem om met een groep te komen. Ben je van plan om met meer dan 10 personen te plukken? Dan zou het handig zijn als je van te voren even een berichtje stuurt. Zo kunnen wij zorgen dat er genoeg vazen, scharen, etc. beschikbaar zijn.

Wij bieden een ruim assortiment van eenjarige en vaste planten aan om van te plukken. Onder andere veel veldbloemen, dahlia's, zinnia's en meer. Op zoek naar iets specifieks? Neem dan even contact met ons op.

Ons adres is Nico Broekhuysenweg 22, 1067HT Amsterdam. Klik hier voor een routebeschijving

Op de fiets is het makkelijkst, maar met de auto kan het ook. Als je liever met het OV komt, zal je 15-20 minuten moeten lopen om ons te bereiken.

Of een hele emmer...

Locatie verhuur

Lokale Bloemetjes

Nico Broekhuysenweg 22

1067 HT Amsterdam

Tuinen van West

in MijnStadstuin

Routebeschrijving