Pluktuin

In de eerste duurzame pluktuin van Amsterdam zie je hoe wij onze bloemetjes op een natuur vriendelijke manier kweken, en kan je zelf een verantwoord bosje komen plukken, alsof je even weer kind bent. We bieden ieder jaar variatie in onze bloemen, maar hebben ook een breed aanbod van vaste veldbloemen, dahlias en meer. Kom langs en geniet van de prachtige omgeving, de zoemende bijen en de weelde van de tuin.

OPENINGSTIJDEN

WOENSDAG - ZONDAG:

10:00 - 18:00

MAANDAG & DINSDAG: GESLOTEN

JUNI - OKTOBER

Hoe werkt het?

veelgestelde vragen

Prijzen

plukkaart bestellen

Locatie verhuur

contact opnemen

Foto en film locatie

contact opnemen

Veelgestelde vragen

Het is niet nodig om een afspraak te maken als je wilt komen plukken. Onze pluktuin is helemaal self-service, dus je kan alles van het plukken tot en met het afrekenen zelf doen. 

In ons bloemen station kan je op een aantal manieren afrekenen:

- Contant (wel gepast graag)

- Tikkie (je kan een QR code scannen)

- PIN (als er een medewerker beschikbaar is)

- Overboeking (naar NL68ABNA0865524807 t.n.v. Lokale Bloemetjes)

Het is geen probleem om met een groep te komen. Ben je van plan om met meer dan 10 personen te plukken, dan zou het handig zijn als je van te voren even een berichtje stuurt, zodat wij kunnen zorgen dat er genoeg vazen, scharen etc. beschikbaar zijn.

Wij bieden een ruim assortiment van eenjarige en vaste planten om van te plukken, waaronder veel veldbloemen, dahlias en meer. Op zoek naar iets specifieks? Neem dan even contact met ons op.

We zijn (nog) niet “gecertificeerd biologisch”, maar we volgen wel de biologische richtlijnen en maken geen gebruik van chemische pesticiden, herbiciden en meststoffen.

Gelukkig is er veel ruimte in de pluktuin, waardoor afstand houden geen probleem is. Wij maken alle materialen regelmatig schoon en vragen je om nog even te wachten als je klachten hebt. Verder is alles het zelfde.

Lokale Bloemetjes

Nico Broekhuysenweg 22

1067 HT Amsterdam

Tuinen van West

in MijnStadstuin

Routebeschrijving