Contact


Wil je contact met ons opnemen? Vul het formulier in of stuur een mail naar hey@lokalebloemetjes.nl en we zullen je zo snel mogelijk helpen. Kijk in de tussentijd ook eens bij onze veelgestelde vragen hieronder.

Veelgestelde vragen

Gelukkig is er veel ruimte in de pluktuin, waardoor afstand houden geen probleem is. Wij maken alle materialen regelmatig schoon en vragen je om nog even te wachten als je klachten hebt. Verder is alles het zelfde.

Ons adres is Nico Broekhuysenweg 22, 1067HT Amsterdam. Klik hier voor een routebeschijving

Op de fiets is het makkelijkst, maar met de auto kan het ook. Als je liever met het OV komt, zal je helaas 20 minuten moeten lopen om ons te bereiken.

Het is niet nodig om een afspraak te maken als je wilt komen plukken. Onze pluktuin is helemaal self-service, dus je kan alles van het plukken tot en met het afrekenen zelf doen. 

In ons bloemen station kan je op een aantal manieren afrekenen:

- Contant (wel gepast graag)

- Overboeking (QR code is beschikbaar)

- PIN (als er een medewerker beschikbaar is)

Het is geen probleem om met een groep te komen. Ben je van plan om met meer dan 10 personen te plukken, dan zou het handig zijn als je van te voren even een berichtje stuurt. Zo kunnen wij zorgen dat er genoeg vazen, scharen etc. beschikbaar zijn.

Wij bieden een ruim assortiment van eenjarige en vaste planten om van te plukken, waaronder veel veldbloemen, dahlias en meer. Op zoek naar iets specifieks? Neem dan even contact met ons op.

We zijn (nog) niet “gecertificeerd biologisch”, maar volgen wel de biologische richtlijnen en maken geen gebruik van chemische pesticiden, herbiciden en meststoffen.

We krijgen deze vaak regelmatig en daar zijn we enorm blij mee. Er is namelijk erg veel werk in de tuin en alle hulp is welkom. Als je ons een dagje wilt komen helpen, kan je een mailtje sturen en dan kijken we samen wanneer het beste uit komt. 

Zeker! We zijn een erkend leerbedrijf en nemen elk jaar een handvol enthousiaste natuurliefhebbers aan als stagiares. Wil jij bij ons stage lopen? Stuur ons dan snel een berichtje!