Contact

Email contact@lokalebloemetjes.nl of stuur een berichtje door het formulier hieronder in te vullen en we zullen je zo snel mogelijk helpen. Misschien hebben wij jouw vraag al beantwoord bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

We doen ons uiterste best om alle bestellingen binnen 2 werkdagen te versturen. Zodra dit gedaan is, krijg je van ons een mailtje. Het leveren duurt meestal 1-2 werkdagen. Soms hebben we wat vertraging, maar laat gerust een berichtje achter als je al een week of langer wacht.

Wij hebben dit jaar helaas enorm veel last gehad van de situatie, maar komen er langzamer hand weer bovenop. In de pluktuin is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen, en onze webshop draait zonder problemen. Als klant zal jij er bij ons dus niks van merken.

Uit ervaring is gebleken dat bellen voor ons niet de efficiënste manier is voor klanten contact. Ons team is klein, en in de tuin hebben we onze telefoon niet altijd bij ons. Is het echt belangrijk? Stuur een mailtje, en we maken samen een belafspraak!

Zeker! Lokale Bloemetjes zijn een enorm leuk cadeau, dus we snappen zeker dat je hier een leuk kaartje bij wilt toevoegen. Op de product paginas zie je de optie om een wenskaart toe te voegen, en een tekstje aan te leveren. Wij schrijven dit dan met de hand op een schattig wenskaartje gemaakt van gerecycled papier en droogbloemen. Deze optie kost €3.