Hoe werkt het?

Heel simpel. Als je aankomt pak je in ons self-service bloemen station een schaar en vaas die je vult met een laagje water. Daarmee ga je de pluktuin in, waar je alle bloeiende bloemen die je ziet mag plukken tot je vaas vol zit.

Als je klaar bent kun je kiezen om de bloemen los mee te nemen of deze in te binden met onze duurzame verpakkingsmaterialen. Je hoeft zelf niets mee te nemen.

Bestel plukkaart

Prijzen & afrekenen

Voor een plukvaas betaal je €18,50 (voor een kindervaas €12). Niet meer dan een mooie bos van een reguliere bloemist, maar specialere bloemen en een leukere ervaring heb je zeker.

Daarnaast steun je onze kleine onderneming en help je ons om de pluktuin te kunnen onderhouden.

Let op: afrekenen kan alleen via overboeking (we hebben een QR-code in de pluktuin) of met gepast contant.

Je kan ook de knop hier onder gebruiken om in de tuin te betalen.

Betaal nu

Veelgestelde vragen

Waar is de pluktuin?

Ons adres is Nico Broekhuysenweg 22, 1067 HT Amsterdam. De tuin is onderdeel van MijnStadstuin in de Tuinen van West!

Heb ik een afspraak nodig?

Nee, het is niet nodig om een afspraak te maken als je wilt komen plukken. Onze pluktuin is helemaal self-service, dus je kan alles van het plukken tot en met het afrekenen zelf doen. We zijn open van woensdag tot en met zondag van 10.00-18.00 uur.

Hoe kan ik afrekenen in de pluktuin?

In ons bloemen station kan je alleen afrekenen via overboeking (we hebben een QR-code in de pluktuin) of met gepast contant.

Kan ik met een groep komen?

Het is geen probleem om met een groep te komen. Ben je van plan om met meer dan 10 personen te plukken? Dan zou het handig zijn als je van te voren even een berichtje stuurt. Zo kunnen wij zorgen dat er genoeg vazen, scharen, etc. beschikbaar zijn.

Welke soorten bloemen telen jullie?

Wij bieden een ruim assortiment van eenjarige en vaste planten aan om van te plukken. Onder andere veel veldbloemen, dahlia's, zinnia's en meer. Op zoek naar iets specifieks? Neem dan even contact met ons op.

Of een hele emmer...

Wil jij nog meer bloemen, om bijvoorbeeld een evenement te decoreren, of gewoon een huis vol kleur? Ga dan voor een plukemmer (€60,-). Met een emmer kunnen minstens 4 ruime boeketten gemaakt worden.

Geen zin, tijd of inspiratie om zelf te plukken? Dan kan je ook een van onze doe-het-zelf emmers bestellen (€85,-). Wij plukken voor jou de mooiste bloemen van dat moment. Jij krijgt een emmer vol ready- to- go prachtige snijbloemen die je alleen nog maar in vazen hoeft te verspreiden.

Bestel emmer

Locatie verhuur

Op ons terrein bieden wij twee opties voor het hosten van kleinschalige evenementen.

Middenin onze prachtige pluktuin vindt u een idyllisch terrasje op een grasveld omringd door bloeiende bloemen, iets verderop staat onze bloeikas. Beide zijn perfect voor een lunch met collega's, een babyshower, of diner met vrienden of familie.

De locaties zijn beschikbaar per halve of hele dag. Wij bieden toegang tot water en elektriciteit.

Meer informatie