Ons Team


Oprichter en directeur - Sarai

Jouw persoonlijke stadsboerin Sarai, zorgt ervoor dat de tuin altijd volop in de bloei staat. Na haar studie International Leisure Management, gooide zij het roer om en ontdekte zij haar passie voor de stadslandbouw. De stadslandbouw is voor Sarai de perfecte manier om het stadsleven en de natuur te combineren. Ze verwelkomt je dan ook graag voor een middagje rust en natuur in de tuin.

Met haar gezicht in de zon en haar handen in de aarde is Sarai het gelukkigst. Haar fascinatie voor dit onderwerp zul je dan ook snel merken wanneer je de bloementuin bezoekt. Met liefde en passie deelt ze haar kennis en enthousiasme over de stadslandbouw. 

Om zich verder in het onderwerp te ontwikkelen begon zij in 2016 aan de studie Biologisch Dynamische Stadslandbouw aan de Warmonderhof dat middels praktische en theoretische kennis een mooie aanvulling is op haar liefde voor de natuur.

Bij Lokale Bloemetjes staat respect voor de natuurbehoud op nummer één. Sarai vindt het belangrijk dat Amsterdammers weten waar zij haar bloemen vandaan halen en dat iedere week weer met een vers en gezond boeket op huis aan kunnen. Ze is altijd open voor een praatje en helpt je graag de tuin tot jouw persoonlijke rustpunt te maken.
Hostess en werknemer van het jaar - Bubbles

 

Het meest toegewijde lid van het team is Bubbles. Bubbles is bijna 4 jaar oud en is opgegroeid op de tuin. Ze is een mix tussen een Yorkshire Terrier en een Maltezer en neemt haar taak als waakhond bloedserieus. Geen paniek, ze waakt alleen voor vogels en zorgt ervoor dat zij jouw bloemen met rust laten.
Bubbles is naast bloemen, ook erg gek op mensen. Ze kent de tuin op haar broekzak en geeft je graag een rondleiding. Ze zal je groeten met een warm welkom, een enthousiaste blaf en lief likje. Naast waakhond en hostess is ze ook een leuk speelmaatje voor de kinderen. Ze houdt ze graag voor je zoet. Zo kun jij met een gerust hart je gang gaan, terwijl de kinderen worden bezig gehouden. Geen hondenmens? Ze laat jou ook met liefde een rustig middagje bloemen plukken zonder je te storen.